Det får du ud af tanduddannelsen

Der er meget at hente ved at deltage i en god veterinær tanduddannelse. Klik her for at se, hvad vi tænker:

“They have seen you, but you haven’t seen them”.

Erfaringen (baseret på utallige journalgennemgange) viser at der finder en stor grad af underbehandling sted på danske dyrehospitaler. Både fordi man ikke får lavet de nødvendige undersøgelser, men også fordi man mangler faglig indsigt og evnen til at overbevise dyreejerne om, at der skal gøres noget.

På uddannelsen lærer du hvad der skal gøres hvornår – og hvordan du får dyreejeren med på vognen – til dyrenes bedste.

Gennem mere end et år knyttes du sammen med ligesindede dyrlæger og med nogle af branchens skarpeste profiler. Der er kun 9 deltagere på et hold, hvilket giver mulighed for at støtte, udfordre og lære af hinanden. Netop den forpligtelse der ligger i at være en del af et fællesskab gør, at du udvikler dig på mange fronter.

Udført effektivt og fagligt korrekt er tandbehandlinger en god forretning. Du lærer at spotte cases du ikke tidligere ville have fanget, du lærer at få dyreejerne med på vognen og du lærer den effektivitet, der på sigt gør at du bliver et godt kort – både som ansat og som klinikejer.

Gennem uddannelsen får du indblik i hvad der er værd at vide – og hvad du ikke skal bekymre dig om.

Du lærer et bedre patientflow og hvordan du spiller optimalt sammen med dine kolleger i egen praksis. Det giver en lettere hverdag med mere overskud.