Jannie Nielsen

Jeg er tovholder for vores vetfællesskaber. Desuden står jeg for administration og projektstyring.

Min baggrund er, at jeg er Fagveterinærsygeplejerske og har været ansat i fire forskellige smådyrspraksis i løbet af mine 16 års erhvervserfaring. Jeg er fortsat tilknyttet Dyrlægehuset Skanderborg og Randers Dyrehospital som afløser, hvilket giver mig mulighed for at holde min veterinærsygepleje-faglighed ved lige og have en finger på pulsen med, hvad der rører sig i hverdagen i smådyrspraksis.

Jeg har en efteruddannelse i tandbehandling, og er tilknyttet udviklings- og effektiviseringsprojekter til netop dette emne. Desuden arbejder jeg med et foderprojekt samt kurser udbudt af vetfællesskaberne og praQtice.

Jeg har været tilknyttet praQtice siden 1. marts 2020 og det er mig, der sørger for at holde styr på alle de bolde, der er i luften.

Som tovholder for det danske Vetfællesskabet og det norske Vetfokus står jeg for administration af kurser, planlægning af ledersamlinger, teknisk support og medlemskontakt.

Mine projektstyringsopgaver for dyreklinikker omfatter for eksempel implementering og administration af sundhedspakker, hjælp til planlægning af klinikombygning, introduktion af ISO certificering i Norge og foderprojekt (fokus på klinikkens fodersalg).