Anne Klindt

Jeg er journalist og arbejder med virksomhedskommunikation.  Min indsats handler om at øge virksomheders synlighed og bundlinje samt styrke relationer til kunder og medarbejdere. Mit samarbejde med kunder omfatter både langvarige forløb og enkeltstående opgaver inden for tekst, layout, foto, logo, hjemmeside, SoMe, tryksager, pressehistorier, kampagner, events mv. Og ikke mindst om at idégenere, udvikle nye metoder og få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg brænder for at finde de gode historier, der er i enhver virksomhed, og er meget optaget af at formidle troværdige og gennemarbejdede budskaber samt styre projekter sikkert igennem hele processen fra start til slut.

Har du svært ved at finde tiden til at markedsføre din virksomhed? Kunne du tænke dig sparring og hjælp til at få spalteplads i medierne eller til din virksomhedskommunikation i øvrigt? Eksempelvis til at stå for nyhedsbreve, sociale medier, bulk sms’er eller kundeblade? Har du brug for en person til at udvikle og gennemføre en kampagne?  Eller måske vil du have sat en brochure, plakat eller annonce op? Så tøv ikke med at kontakte mig.

Se eksempler på mit arbejde her.

Kort om mig:

  • Photoshop, InDesign og WordPress hører til mine daglige arbejdsredskaber.
  • Siden 2013 har jeg arbejdet som selvstændig i praQtice og er samtidig i gang med en diplomuddannelse i digital journalistik. Indtil videre har jeg med stor glæde gennemført modulerne ‘I samspil med brugerne’, ‘Koncepter og workflow i sociale medier’ og ‘Layout’.
  • Jeg trækker på erfaringer fra tidligere jobs, blandt andet: Syv år som kommunikationsmedarbejder på rådhuset i Aarhus Kommune, hvor jeg i ledelsessekretariatet arbejdede med: Pressehåndtering, artikler til personaleblade, borgerblade, nyhedsbreve, hjemmeside mv. og informationskampagner. Fem år som presse- og marketingmedarbejder i turismevirksomhederne: Destination Bornholm, Visit Aarhus og Den gamle By.
  • Jeg er redaktør og skribent på onlineplatformen vetfokus.dk med artikler, kalender, jobportal mv. – medlemskab er gratis og platformen er for alle i smådyrsbranchen.
  • Du kan hyre mig til overordnede planlægningsopgaver, løbende drift eller en enkeltstående opgave.