Anne Klindt

Jeg er kommunikationskonsulent.  Min indsats handler om at øge virksomheders synlighed og bundlinje samt styrke relationer til kunder og medarbejdere. Mit samarbejde med kunder omfatter både langvarige forløb og enkeltstående opgaver inden for tekst, layout, hjemmeside, SoMe, tryksager, pressehistorier, kampagner, events mv. Jeg brænder for at finde de gode historier, der er i enhver virksomhed, og jeg er meget optaget af at formidle troværdige og gennemarbejdede budskaber.

Har du svært ved at finde tiden til at markedsføre din virksomhed? Kunne du tænke dig sparring og hjælp til at få spalteplads i medierne eller til din virksomhedskommunikation i øvrigt? Eksempelvis til at stå for nyhedsbreve, sociale medier, bulk sms’er eller kundeblade? Har du brug for en person til at udvikle og gennemføre en kampagne?  Eller måske vil du have sat en brochure, plakat eller annonce op? Så tøv ikke med at kontakte mig.

Se eksempler på mit arbejde her.

Kort om mig:

  • Siden 2013 har jeg arbejdet som selvstændig i praQtice og har sideløbende hermed haft deltidsansættelser som kommunikationskonsulent.
  • Jeg trækker på erfaringer fra tidligere jobs, blandt andet: Syv år som kommunikationsmedarbejder på rådhuset i Aarhus Kommune, hvor jeg i ledelsessekretariatet arbejdede med: Pressehåndtering, artikler til personaleblade, borgerblade, nyhedsbreve, hjemmeside mv. og informationskampagner. Fem år som presse- og marketingmedarbejder i turismevirksomhederne: Destination Bornholm, Visit Aarhus og Den gamle By.
  • Photoshop, InDesign og CMS-systemer hører til mine daglige arbejdsredskaber.