Anne Klindt

Siden 2013 har jeg hjulpet dyreklinikker med markedsføring og kommunikation. Mit samarbejde med kunder omfatter både langvarige forløb og enkeltstående opgaver. Hjemmeside, søgeoptimering, SoMe (indhold & annoncering), tryksager, artikler, nyhedsmails, pressehistorier, events, tekst og layout, Google ads, Google Analytics, Google My Business hører til mine arbejdsområder. Men også de mere overordnede indsatser som branding, storytelling, strategiplan, markedsføringsplan og contentplan.

Måske har du mest af alt brug for at få et godt råd. Eller er snak om din situation og hvad du kan gøre for at komme derhen, hvor du vil. Eller vejledning og oplæring, så du selv er i stand til at løse en eller flere markedsføringsopgaver.

Markedsføring er et område, der bevæger sig sindssygt hurtigt. Med løbende kurser, min egen nysgerrighed for at lære og prøve nyt samt et netværk af fagfolk gør, at du får professionel hjælp. Jeg favner bredt – og det, som jeg ikke favner, kender jeg andre, som kan løse.