Anne Klindt

Jeg er journalist og har erfaring med kommunikation fra private og offentlige virksomheder samt interesseorganisationer. Jeg brænder for at finde og formidle den gode historie. At bygge brand, markedsføring og kunderelationer op ud fra en virksomheds DNA. At få tekst, billede, layout, kanal og timing til at gå op i en højere enhed og trænge igennem med et budskab.

Har du svært ved at finde tiden til at markedsføre din virksomhed? Kunne du tænke dig sparring og hjælp til at få spalteplads i medierne eller til din virksomhedskommunikation i øvrigt? Eksempelvis til at stå for nyhedsbreve, sociale medier, bulk sms’er eller kundeblade? Har du brug for en person til at udvikle og gennemføre en kampagne?  Eller måske vil du have sat en brochure, plakat eller annonce op?

Se eksempler på mit arbejde her.

Kort om mig:

  • Jeg arbejder med både tekst, fotos, layout. Photoshop, Indesign og WordPress hører til mine daglige arbejdsredskaber.
  • Siden 2013 har jeg arbejdet som selvstændig i praQtice og er samtidig i gang med en diplomuddannelse i digital journalistik. Indtil videre har jeg med stor glæde gennemført modulerne ‘I samspil med brugerne’, ‘Koncepter og workflow i sociale medier’ og ‘Layout’.
  • Jeg trækker på erfaringer fra tidligere jobs, blandt andet: Syv år som kommunikationsmedarbejder på rådhuset i Aarhus Kommune, hvor jeg i ledelsessekretariatet arbejdede med: Pressehåndtering, artikler til personaleblade, borgerblade, nyhedsbreve, hjemmeside mv. og informationskampagner. Fem år som presse- og marketingmedarbejder i turismevirksomhederne: Destination Bornholm, Visit Aarhus og Den gamle By.
  • Jeg er redaktør og skribent på onlineplatformen vetfokus.dk med artikler, kalender, jobportal mv. – medlemskab er gratis og platformen er for alle i smådyrsbranchen, så meld dig ind!
  • Du kan hyre mig til overordnede planlægningsopgaver, løbende drift eller en enkeltstående opgave.

Læs mere om min baggrund.