Gratis kursus for dyrlægestuderende:

Livet som ny i job – Trivsel, praksis og økonomi

Praksisjobbet kan være noget af det fedeste – men også meget udfordrende. Få indsigt i branchen inden praksisstart, så du er på forkant med tingene og har kendskab til, hvordan en klinikpraksis er ‘skruet sammen’ og hvordan du kan blive en værdifuld medarbejder. Du hører også om, hvad der er vigtigt for at kunne trives godt i jobbet og hvad du bør være opmærksom på i forhold til din og dine kommende kollegers arbejdsglæde og samarbejde.

Værd at vide før du starter i praksis

Aftenens oplægsholdere, dyrlægerne Freja Linn og Christian Kolthoff repræsenterer forskellige generationer og er hhv. arbejdstager og arbejdsgiver og kan derfor bibringe forskellige perspektiver. Fælles er, at de begge brænder for at udvikle dyrlægebranchen og skabe det gode liv i praksis. Sammen sætter de sig for at give dig det bedst mulige udgangspunkt for en god start på praksislivet ved at belyse relevante emner.

INDHOLD

Freja vil fortælle om det første ansættelsesforhold og hvad du kan gøre for at komme godt fra start. Dernæst vil hun fortælle om håndtering af økonomi (”den dyre læge”) og endelig vil hun snakke om trivsel i forhold til at starte som nyuddannet.

Christian vil klæde dig på til at forstå, hvordan en dyrlægevirksomhed hænger sammen som forretning og hvordan du bedst skaber værdi for virksomheden og dermed dig selv. Dernæst vil han belyse nogle af de myter og grundantagelser som chefer og medarbejdere har om hinanden, der potentielt kan spænde ben for det gode samarbejde.

Efter de to indlæg lægges op til en god debat, hvor du forhåbentlig kan få svar på dine spørgsmål om praksislivet.

BAGGRUND

Freja er uddannet 2022, og har arbejdet i familiedyrspraksis i samlet 5,5 år (først som studerende og siden som dyrlæge). I øjeblikket er hun i gang med en specialisering i dermatologi. Hun skrev speciale om praksisøkonomi blandt dyrlæger og har sidenhen holdt en række oplæg om økonomi i praksis, blandt andet for nyuddannede.

Christian er i år nomineret til FECAVA’s dyrlægepris for sit utrættelige arbejde med arbejdsglæde i praksis. Ejer af konsulenthuset praQtice, medejer af 5 praksis, leder af Vetfællesskabet, bagmand bag Vellivs arbejdsglædeprojekt og rådgiver af 140+ klinikker i flere lande.

PRAKTISK INFO

Dato: 3. maj kl. 17.15-20.00

Sted: Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg

Tilmeld dig her.

Sponsor: Lån&Spar bank