Anne: Med Randers Dyrehospital på værestedet Perron 4 til sundhedstjek og behandling af udsattes kæledyr. Det får mit hjerte til at smelte! PÅ frivillig basis behandler dyrlæger og veterinærsygeplejersker to gange om året hunde og katte, papegøjer og krybdyr for hjemløse og andre sårbare borgere, hvis dyr har brug for denne hjælp. Jeg havde fornøjelsen af at være med i december 2019 og opleve den store omsorg, som ejerne har for deres kæledyr: “Jeg går hellere selv sulten i seng end at min hund skal gøre det,” er den typiske bemærkning. Siden 2016 har Randers Dyrehospital haft kontakt med værestedet og dets brugere omkring sundhedsdagene, og nu kender parterne hinanden. Tilliden er opbygget og resultaterne af behandlingerne viser sig.

Sundhedsdagene er et led i vores projekt Hund Forbi. Og min deltagelse på sundhedsdagen er et led i at få skaffet omtale og sponsorer, så vi kan hjælpe endnu flere kæledyr. At jeg ikke er den eneste, der bliver rørt over dette tiltag, viser mit Facebookopslag om begivenheden med al tydelighed: Randers Dyrehospital Facebook opslag om sundhedsdag på Perron 4

 

 

 

Christian: I november stod den på ‘Værdiskabende patientkommunikation’ sammen med Mikael Kamber og Rami Channir. På 3 dage afholdt vi kursus for 40 klinkker og næsten 400 deltagere. I løbet af det seneste år har Rami (klinikleder, Greve Tandlægecenter) og Christian Kolthoff udarbejdet et koncept med brug af video til kommunikationsudvikling på tandklinikker. Det har været en kæmpe succes, da kundemålingerne fra Greve Tandlægecenter er nogle af de bedste, der er målt på en tandklinik og da medarbejderne synes, at det har været mega spændende. Selv om det i begyndelsen er grænseoverskridende at se sig selv i aktion på video. En del af opskriften til succes er at gøre det frivilligt og trinvist. At man kan gøre det i sit eget tempo.

Video er et værktøj, der åbner op for at kunne tale om kommunikation på en mere effektiv måde. Med video har man konkrete eksempler at dykke ned i. Kursusdeltager.