Kickoff Vellivsprojekt ‘Arbejdsglæde i praksis’

Tirsdag den 7. december holdt vi kickoff for Vellivsprojektet ‘Arbejdsglæde i praksis’. 

Se eller gense highlights fra debatterne og om projektet her

’Arbejdsglæde i praksis’ er for ALLE faggrupper i praksis og du kan læse mere om mulighederne for dig og din arbejdsplads her.

PROGRAMMET FOR KICKOFF VAR:

  • Paneldialog med mennesker, som har noget på hjerte og viden om arbejdsglæde i dyrlægebranchen. Personlige historier og ekspertviden booster projektet i gang sammen med forhåbentlig en masse indlæg fra JER – både fra ’salen’ i Ry og online. Vi håber på SPÆNDENDE debatter og Christian Kolthoff er moderator.
  • Information om Vellivsprojektet ’Arbejdsglæde i praksis’: Hør om gratis lederudvikling (for de 30 hurtigste), gratis workshop for alle, arbejdsmiljøcertificering, gratis værktøjskasse til alle, data og analysearbejdet som grundlag for indsatserne og hvordan du og din arbejdsplads kan i øvrigt kan indgå i og få glæde af projektet.
  • Åbner for først-til-mølle tilmelding og offentliggør workshop-info Til kickoff åbner vi for tilmelding til lederudviklingsforløb, hvor det gælder, at de første 30, der tilmelder får mulighed for at deltage i dette pilotprojekt. Desuden offentliggør vi program og anden praktisk info for de 10 gratis, store workshops, der løber af stablen i november 2022, for alle i smådyrsbranchen.

Vil du kontaktes for at høre nærmere?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.