Hvordan kan du og din klinik deltage?

Projekt ‘Arbejdsglæde i praksis’ er for alle faggrupper i klinisk dyrlægepraksis. Der bliver i 2022-23 rigtig mange muligheder for at få hjælp til at styrke arbejdsglæden på jeres arbejdsplads.

Hvad kan I som medarbejdere, ledere og arbejdsplads gøre for at være med?

Beslut jer for at ville arbejde med arbejdsglæde

Bare det, at du allerede læser med hér er et vigtigt første skridt 🙂 Næste gode skridt er at træffe en fælles beslutning om, at I vil have ekstra fokus på området. Det er oplagt, at I udnævner 2022-23 til fokusperioden, hvor der vil være meget hjælp at hente.

Udnævn en ansvarlig

Udnævn gerne en ansvarlig for området, som står for at holde sig orienteret om mulighederne og nyhederne i projektet og i branchen generelt, så I kan få glæde af projektets tilbud.

Deltag i dialogen

Meld dig ind i Facebookgruppen Arbejdsglæde i dyrlægepraksis. Der er allerede over 800 medlemmer.

“Tænk hvor godt det bliver, når vi kan have en åben dialog om udfordringer og løsninger. Og sige præcis hvad vi tænker – i en respektfuld dialog,” skrev Christian Kolthoff, som er projektansvarlig for ‘Arbejdsglæde i praksis’, i et opslag i Facebookgruppen i september 2020. Måske er den tid kommet nu?! (Læs hele opslaget og kommentarer i gruppen).

Brobygger-workshops

I 2022 bliver der afholdt 10 workshops fordelt rundt i hele Danmark. Programmet vil handle om, hvordan I helt konkret kan arbejde med at skabe bedre trivsel på klinikkerne og der vil være spændende foredragsholdere, input til refleksion, øvelser mv. Hold øje med datoer, program og tilmelding på div. branchemedier og hér på siden. Deltagelse i selve workshops vil være gratis. Der bliver en mindre brugerbetaling for ophold/forplejning.  Læs mere om brobygger workshops.

Lederudvikling

En del af tilbuddet til klinikker bliver  lederudviklingsforløb, som du kan læse mere om her: lederudvikling. Vær opmærksom på, at dette forløb udbydes som et pilotprojekt, hvor der oprettes 2 hold med plads til 15 ledere på hvert. Pladserne tilbydes efter først-til-mølle og vi åbner for tilmelding den 1. december hér på hjemmesiden. Pilotprojektet vil danne ramme for de værktøjer mv, der også er en del af projektet.

Værktøjskasse

Brug de mange gode værktøjer, tips, erfaringer mv. fra værktøjskassen, som bliver tilgængelige i 2022 og som du kan læse mere om: Værktøjskassen.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til projektet, tak. Kontakt