Advokatfirma fik presseomtale – og flere kunder

”Der er stadig kunder, som har læst artiklerne i Jyllands-Posten; bare i denne uge har jeg haft 2. Så det giver bestemt noget – nogle af de kunder, der kommer på grund af artiklerne, ville nok ikke have fundet os uden dem.” Advokat Else Marie Sørensen.

Bogen gør komplicerede arveregler letforståelige igennem et persongalleri og tilhørende cases.

Som et led i at få flere kunder udgav TELLUS Advokaterne en gratis bog om arveregler.  Anne fik til opgave at skaffe presseomtale af virksomheden igennem bogen. Det handlede i høj grad om at gøre folk interesserede ved at få dem til at identificere sig med, at de selv kunne stå i nogle vanskelige arveretslige situationer, som ville være gavnlige at få afklaring på. Cases, et persongalleri, en pressemeddelelse og opfølgende pressearbejde resulterede i spalteplads i Jyllands-Posten, Jyske Vestkysten samt i aviser i virksomhedens lokalområde i Sønder- og Midtjylland. Bogen blev revet væk og antallet af henvendelser vedr. arveforhold og testamente steg markant.

Året efter udkom 2. oplag. Det gav anledning til en ny pressemeddelelse, som tog udgangspunkt i den aktuelle interesse for emnet i kølvandet på TV-serien ‘Arvingerne’.

Der er mange veje til spalteplads. Jeg bider mig fast. Tænker kreativt. Bruger mit netværk. Researcher. Handler hurtigt eller væbner mig med tålmodighed. Alt efter historien og situationen. Vil du høre, hvordan din kampagne, begivenhed, nyhed eller virksomhedshistorie kan havne i medierne? Så kontakt mig.