Er du i smådyrsbranchen?

Tilmeld dig arbejdsglædeworkshop

Smådyrsbranchen er så heldig, at Velliv Foreningen og en række aktører i branchen finansierer/støtter “Arbejdsglæde i dyrlægepraksis”.  Projektets største aktivitet er 10 workshops med plads til 150 på hver, og vi har nu åbnet for tilmelding.

Det er årets vigtigste begivenhed for din og dine kollegers trivsel på arbejde. Og det er en enestående mulighed for, at vi ALLE i smådyrsbranchen i samlet flok kan arbejde for mere arbejdsglæde.

→ 10 workshops fordelt i landet med plads til 150 personer på hver afholdes i november.
→ Vi arbejder med ‘det søde og det sure’. Det, som virker, og det, som er svært – målrettet smådyrsbranchen.
→ Inspirerende foredragsholdere.
→ Masser af cases og input fra branchen.
→ Viden, redskaber, sparring om, hvordan du/I kan arbejde med trivsel for dig selv, dit team, din arbejdsplads. Og fastholde indsatsen på en overkommelig måde i en travl hverdag.

Deltag hele klinikken samlet eller fordel jer over flere workshops.

TAK til hovedsamarbejdspartnere Velliv ForeningenMSDVirbacBoehringer Ingelheim for at dette kan lade sig gøre🙏
Også TAK til øvrige samarbejdspartnere for projekt Arbejdsglæde i dyrlægepraksis: Evidensia Dyrehospital A/SDen Danske Dyrlægeforening, VeterinærsygeplejerskernesForbund, lånogsparbankIDEXX, magasinetdyrlaegenDechra Pharmaceuticals PLC og Vetfællesskabet🙏

#dyrlæge #vsp #VSPer #dyrlæger #veterinærsygeplejersker #vspelev #klinikejer #dyreklinik #dyrehospital #smådyrsbranchen #dyrlægebranchen #workshopfordyrlæger #workshopforVSPer #arbejdsglæde #trivsel #arbejdsmiljø #arbejdsglædeipraksis #arbejdsglædeidyrlægepraksis #christiankolthoff