Arbejdsglæde i praksis er et projekt, der skal styrke trivsel på dyreklinikker. Det er finansieret af Velliv Foreningen og branchen. Vi kan næsten ikke få armene ned, for vi brænder for at arbejde med arbejdsglæde og med vores mange års erfaring i dyreklinikbranchen oplever vi, at der er et stigende behov for at sætte fokus på den mentale sundhed. Nu har vi fået 900.000 fra Vellivforeningen og dertil en lang række sponsorater fra branchen. Det bliver så spændende!

Projektets aktiviteter omfatter bl.a. lederudvikling, workshops, værktøjer, certificering, netværk, analyse mv. og løber af stablen i 2022-23.

Er der noget, som du mener, at vi bør have fokus på og inddrage i projektet? Send dit forslag til projektleder anne@praqtice.dk

Tilmeld dig vores kickoff den 7. december kl. 18-20
Hvis du er en del af klinikbranchen, så tilmeld dig vores kickoff den 7. december kl. 18-20. Du kan deltage enten online eller i vores studie i Ry, hvor du hører om mulighederne for dig og din arbejdsplads samt kan deltage i spændende dialog med folk, der har noget på hjerte, erfaring og viden om emnet.

Læs mere om projektet og tilmeld dig kickoff