Brook Niemiec og Camilla Heinze_tanduddannelse praQtice Vetfællesskabet

Tanduddannelse for ‘almindelige ‘ dyrlæger

med Brook Niemic og Camilla Heinze. Er du en af de dyrlæger, der ikke nødvendigvis ønsker at blive tandekspert, men gerne vil være fagligt stærkere på tandområdet? Her er et af branchens bedste kursustilbud med nogle af branchens mest anerkendte undervisere. Gennem mere end et år bliver du holdt i hånden, trænet og løbende inspireret til at dygtiggøre dig. Kurset er online. Set up og elektronikken gør, at uddannelsen giver dig mere træning og supervision end ved et tilstedeværelseskursus.

Det var megagodt!  Teknikken spillede og det er genialt at kunne arbejde med sine egne ting på egen klinik og lære så meget online. Så sent som for et par dage siden opererede jeg en hjørnetand ud efter metoden fra kurset. Nu glæder jeg mig bare til næste kursus udbydes. Lone Plum fra Randers Dyrehospital om online-tandkursus
Kursisterne får min supervision, imens de træner i eget tandrum. Jeg kan kigge med – helt ind i munden. Det er genialt og giver ekstra meget hands on! Camilla Heinze, underviser.
NYT UDDANNELSESFORLØB STARTER I 2023.

Læs om tanduddannelsen her