Christian Kolthoff fra praQtice har været på en tre-ugers turné til norske dyreklinikker, hvor han har afholdt workshops om forretningsudvikling. Han har samlet information, drøftet branchen og fremtiden med over 50 af jer fra smådyrsbranchen, som jo er eksperter på klinikkerne. Det, som fylder rigtigt meget, er emner som digitalisering (bl.a. online booking og online konsultationer), loyalitetsprogrammer, effektivisering, telefonhåndtering og tilgængelighed. Nogle af de tiltag, som bør sættes i værk og udvikles på klinikkerne nu, er forholdsvis dyre; både i penge og tid (onlinebooking, onlinekonsultationer og loyalitetsprogrammer). Vi begynder at diskutere, om vi kan sam-investere i udvikling?

Dette emne og andre brancheaktuelle emner bliver drøftet på det næste lederforum for de norske klinikker i Vetfokus den 26-27.oktober. Mange af de samme emner fylder også i den danske andelsforening Vetfællesskabet.

Er du ejer af en smådyrspraksis og interesseret i at høre mere om det norske Vetfokus eller det danske Vetfællesskabet? Begge er sammenslutninger af selvejende klinikker, der ønsker at beholde klinikken på egne hænder og samtidig opnå sparring og stordriftsfordele ved at indgå i samarbejde med andre.
Kontakt Christian Kolthoff på christian@praqtice.dk eller tlf. +45 21 45 65 79

Camper-karantæne

Ser du Christians camper i nederste højre hjørne? Grundet corona-situationen valgte Christian at gå i ti dages karantæne inden besøg på klinikker. Han boede i sin camper i selskab med sit fritidsudstyr og computer og fik brugt dagene på både cykelture, løbeture, vandreture og arbejde.