Vi er i fuld gang med at udvikle en tanduddannelse, som kommer til at foregå online, således at dyrlæger kan sidde i tandrum i egen klinik og blive undervist og superviseret af tandeksperter, der via en iPad på stativ kan kigge med helt ind i munden, når der laves øvelser og trænes. Vi har testet adskillige stativer og digitalt udstyr og enhjørninge tøjdyret ‘Uni’ har været figurant til diverse opsætninger.

Uddannelsen afsluttes med eksamen bedømt af dansk og international ekspert. I løbet af coronatiden har vi afprøvet mange forskellige platforme og formater for online møder, workshops. Nogle gange er der tale om løsninger, hvor man må gå lidt på kompromis og ville ønske, at man kunne mødes fysisk. Men lige præcis en uddannelse, som baserer sig meget på dygtiggørelse ved praktisk træning og 1-1 supervision, som denne tanduddannelse – der er det faktisk en FORDEL med online.

Vi glæder os til lanceringen torsdag den 4. juni -stay tuned.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar