Nye venskaber i nyt område

Anne: På messe i Herning, hvor Børns Voksenvenner gerne vil skabe nye venskaber. Tidligere har der været en lokalforening i byen, men de frivillige kræfter kunne ikke længere bære. Foreningen får dog jævnligt henvendelser vedrørende sårbare børn, som godt kunne tænke sig en voksenven. Som led i min projektansættelse for Børns Voksenvenner Midtjylland deltog jeg på messe i efteråret ’19. Og sikke da en god en af slagsen. Der kom mange interesserede, og vi håber, at det kan være startskuddet til genetablering aktiviteter i Herning. Jeg var i fuld uniform – inkl. Børns Voksenvenner tattoo. Og med mig havde jeg en roll up med skønne, rødskæggede Brian. Ham og hans venskabsbarn har jeg haft fornøjelsen af at interviewe og layoute roll ups, plakater, brochurer, annoncer og SoMe content med.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar