Norge elsker klinikboostere

Christian: I Norge er de vilde med klinikbooster workshoppen og for mig er det også noget af det mest inspirerende at arbejde med. Sammen med hele teamet drømmer vi os til den fremtid, vi ønsker for klinikken. Det sammenholdes med virkelighedens situation og så laver vi en handlingsplan for, hvad der skal ske fremadrettet. I en travl hverdag finder man sjældent tiden til at skabe de nødvendige forandringer, og når der så sættes en hel dag af til et intensivt sparringsforløb, er det fantastisk at opleve, hvordan man ofte drømmer om det samme og hvad der sker når energien slippes fri.

Fagligheden, samarbejdet og kundeoplevelsen får ofte en ordentlig skalle og bundlinjen stiger ofte med 3-500.000 det følgende år.

I 2018 havde jeg en af de mest tvivlende klinikejere, jeg nogensinde har oplevet, med på workshoppen. Men også på hendes klinik var resultaterne på bundlinien ikke til at tage fejl af: I 2018 gik klinikken i nul, i 2019 kom den ud med et overskud på 1,1 mio.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar