Kursusmateriale – skrevet og layoutet

Anne: Sidste punktum blev sat, sidste infografik layoutet og sidste foto behandlet – klar! Kursusmateriale i ordentligt layout, med cases, brugervenlige ‘sådan gør du’-beskrivelser – det giver altså lige noget ekstra. Og ikke helt tosset af have med hjem på klinikken i en printversion, som kan bruges, når øvelserne skal i gang, for der er en del detaljer, som er vigtige at have in mente under processen. En af de grundlæggende elementer i dette kursus handler om videooptagelse af konsultationer. For de fleste lyder det meget grænseoverskridende. Men vores erfaring er, at det er sindssygt udviklende. Så længe man håndhæver frivillighedsprincippet og de forskellige planer, som hver enkelt medarbejder kan vælge at deltage på.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar