Arbejdsglæde

Arbejdsglæde i praksisvirksomheder

Anne og Christian: Arbejdsglædeundersøgelse i praksisvirksomheder har fyldt en del i vores lille biks, da vi med kort tids mellemrum har haft fornøjelsen af at gennemføre to styks på brancheniveau. Det er super spændende at arbejde med.

I foråret ’19 gennemførte vi interviews og lavede en spørgeskemaundersøgelse om emnet i tandlægebranchen.

I efteråret ’19 gjaldt det dyrlægerne og en opgave bestilt af Den Danske Dyrlægeforening. Arbejdsglæde er et yderst relevant område at beskæftige sig med; ikke mindst set i lyset af, at der er en overhyppighed af selvmord blandt dyrlæger. Vi håber, at analysen kan være med til at afklare, hvor problemerne er og at være med til at forbedre arbejdsglæden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar