Lillehammer Dyreklinikk har været en højt skattet kunde hos os igennem mange år. Skønne mennesker at arbejde sammen med. Måske ekstra skønne, fordi de er så super gode til at samarbejde👍 Klinikken står lige nu i en proces, hvor de skal have lavet nyt brand . Det hele er affødt at nogle ændrede forhold i klinikkens ydelser. Og sådan noget griber jo hurtigt om sig. Logo, hjemmeside, Facebook.

Vi havde lånt lokaler på en skole, så vi ikke skulle være på klinikken og kunne undgå at forholde os til rudebankende kunder efter lukketid. Godt med sushi, pizza og sodavand på bordet og billeder af skolens tidligere rektorer på væggene gav os lige den ekstra inspiration, der skulle til.

Tak fordi vi kan få lov til arbejde med jer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar