Lean, scrum, sprint og agilitet

Anne og Christian: Scrum, agile organisationer og arbejdsmetoder. Vi har været på workshop ved Bent Myllerup på LYNfabrikken og hvor har det været spændende. Der blev leget med Lego, skumfiduser, bolde, bygget papirflyvere og pizzaer. Det lyder vanvittigt, men det har inspireret os så meget i forhold til flow og arbejdsprocesser. Scrumboard er nu blevet et vigtigt arbejdsredskab på kontoret og vi har arbejdet med at målrette metoderne mod dyreklinikker og andre af vore kunder. Og heldigvis kan alle, som vi har præsenteret metoderne for – ligesom os – se fordelene ved at introducere agile arbejds- og planlægningsmetoder.  TAK til Gnist for at arrangere workshoppen. Vi glæder os til det videre udviklingsarbejde sammen med jer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar